close

Kom gezellig bij ons brouwen!

Wat is er leuker dan je eigen bier brouwen? Kom samen met je collega’s of vrienden naar de raRe brouwerij om onder begeleiding van biersommelier en brouwmeester Rob Driessens alles in de praktijk te leren over het brouwproces.

Naast alle kennis die je op doet, zorgen wij er ook voor dat je een ontzettend gezellige dag hebt met aan het einde een proeverij met een lekker hapje. 

Na een week vergisten en enkele weken rijpen, kan het bier ingeblikt of op fust gezet worden. Dit kan zelfs in blikjes of in fusten met je eigen label! En dan is het genieten van je eigen, exclusief voor en door jou gebrouwen biertje!

Voor informatie over brouwclinics, bierbrouwen op maat
of over het huren van ketels en brouwinstallaties voor andere brouwerijen neem contact met ons op!

16 feb 21